POGLEDAJTE SNIMKU

Hvatao provalnika, snimio vanzemaljca?!

10.12.2008 u 18:17

Bionic
Reading

Britanski korisnik YouTubea pod imenom 001TheTUBE001 tvrdi da su tamošnje vlasti zaplijenile snimku 'vanzemaljaca' čim su je vidjele. Navodno im je snimku pokazao sam autor, koji je prije toga napravio i kopiju, koja kola internetom od utorka navečer

Autor je navodno snimio provalnika koji mu je banuo u kuću, želeći ga uhvatiti na djelu i olakšati policiji naknadno procesuiranje zločina.

Misteriozno stvorenje

U posljednja dva mjeseca kuća se u nekoliko navrata našla na meti provalnika, pa je vlasnik odlučio stati tomu na kraj. Čim je čuo buku na donjem katu, zgrabio je kameru i spustio se kat niže, kako bi prikupio dokaze. Kada mu se stvorenje približilo, bijelo svjetlo obasjalo je prostoriju, nakon čega se kamera isključila.

Provalnik je netragom nestao, iako su svi prozori ostali zatvoreni, a sva vrata zaključana. Tako barem tvrdi autor.
Kada je kasnije u miru pregledao snimku, nemalo se iznenadio - ono što je ugledao nipošto nije sličilo ljudskom biću, pa je zaključio da je riječ o vanzemaljcu.

Da je riječ o nečem uistinu čudnom, uvjerio se kada je i policija reagirala s iznenađenjem. Zadržali su snimku na kojoj se vidi unezvjereno stvorenje, ne znajući da autor posjeduje kopiju.

Snimku su objavili portali koji se bave ufologijom.