KUJUNDŽIĆ I PRGOMET

'Hrvatskoj treba koalicija desnog centra'

08.05.2012 u 21:05

Bionic
Reading

Pod sloganom 'Novo vrijeme, novi ljudi', kandidat za predsjednika HDZ-a i njegova zamjenika, dr. Milan Kujundžić i dr. Drago Prgomet, predstavili su večeras u Vinkovcima svoj program za vodstvo HDZ-a, u kojem su istaknuli kako HDZ treba nove ljude koji će stranku znati usmjeriti u pobjedonosnom smjeru

'Cilj je stvoriti jaki HDZ, napraviti u Hrvatskoj koaliciju desnog centra te dobiti parlamentarne izbore', kazao je dr. Kujundžić. Poručio je izaslanicima za predstojeći izborni sabor HDZ-a, na kojem će se birati predsjednik stranke, da ne slušaju 'lokalne šerife', već svoj razum i glas svoga srca, imajući uvijek u vidu interes hrvatskog naroda i države.

Istaknuo je kako je ono što je prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman htio - slobodna Republika Hrvatska- i ostvareno, a sada treba Hrvatsku izvući iz dužničkog ropstva, vratiti Hrvate na posao, pokrenuti industriju, poljoprivredu i brodogradnju ne prodavajući pri tome ništa od nacionalnih vrijednosti i bogatstava.

Kujundžić je također ocijenio kako Vlada premijera Zorana Milanovića vodi Hrvatsku u 'krivom smjeru, sve više osiromašuje hrvatski narod i prodaje nacionalna bogatstva'.