DIP O APISU

Hrvatin u podne o Karamarkovim tvrdnjama o krađi na izborima

25.01.2016 u 11:24

Bionic
Reading

Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin danas će se očitovati o tvrdnjama predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da su pokradeni na izborima za pet ili šest mandata

Podsjetimo, Karamarko je to izjavio na skupu u Imotskom, uz napomenu kako je riječ o indicijama.

Karamarkove optužbe komentirao je i SDP-ov predsjednik Zoran Milanović. Poručio je da danas ni HDZ ne može potkradati na izborima jer je sustav siguran.

'Ja imam indicije da nismo sami u svemiru i vjerojatno sam u pravu. A njegove indicije su puno manje utemeljene od mojih indicija da nismo sami u svemiru', kaže Milanović.

Nakon odgovora Zorana Milanovića i poruke Josipa Leke da Karamarkove izjave ruše demokratski imidž Hrvatske prvi potpredsjednik Vlade se oglasio na Facebooku.

'Nije li čudno da moje izjave i sumnje ruše demokratski legitimitet Hrvatske, ali možebitna krađa ne. Zanimljiv pristup problemu. Ni Milanović se, kao i obično, nije osvrnuo na bit moje poruke, nego se bavio svojom ulogom u svemiru. Istražne radnje nisu moj, već posao policije i DORH-a, pa se nadam da će nadležna državna tijela umjesto mene progovoriti o načinu na koji je država došla u potpuno vlasništvo Apisa, o ulozi pojedinih SDP-ovaca u tome, a to će biti samo početak rasvjetljavanja svega što se događalo u izbornoj noći s 8. na 9. studenog 2015.', poručio je Karamarko.

[APISOM UPRAVLJA SDP] Veliku pozornost javnosti izazvala je moja izjava o sumnji u lažiranje izbornih rezultata. O tome...

Posted by Tomislav Karamarko on 24. siječnja 2016