PROMETNA NESREĆA

Horvatinčić u sudaru ozlijedio obitelj s djecom

07.01.2009 u 08:23

Bionic
Reading

Tomislav Horvatinčić u ponedjeljak je svojim Landroverom na križanju Žumberačkog puta i Samoborske ulice u Bregani udario u Opel Record, u kojem su bili 49-godišnji Vladimir I., majka Indira Ž. te njezin devetogodišnji sin i jedanaestogodišnja kći

ZAGREB - 'Zbog nesreće cijelu noć nisam spavao. Nakon 40 godina vozačkog iskustva i prijeđenih dva milijuna kilometara, moralo se i meni to dogoditi. Ali, što mogu, iz ove kože se ne može', rekao je Horvatinčić, vlasnik Hoto grupe.

Svi putnici iz Opela lakše su ozlijeđeni, odrasli su prevezeni u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, a djeca su dopremljena u Klaićevu s ogrebotinama, objavio je Jutarnji list. Horvatinčić je u svom tri tone teškom Landroveru prošao neozlijeđen, njegov automobil gotovo je neoštećen, a automobil Vladimira I. je poprilično karamboliran.

Prema izvješću policije, oba vozača bila su negativna na alkotestu. Horvatinčić je odmah priznao krivnju te pozvao hitnu pomoć i policiju, a posjetio je i djecu u Klaićevoj bolnici i ispričao se roditeljima.