PONOSAN NA BIVŠU VLADU

Horvat se ne odriče Karamarka: Nikad me nitko neće navesti da kažem bilo što protiv njega

23.05.2018 u 20:08

Bionic
Reading

Budući ministar gospodarstva Darko Horvat pomalo je iznenađujući odabir jer ga se u javnosti percipiralo kako pripadnika desne, Andereju Plenkoviću suprotstavljene struje u HZD-u. Horvat kaže da je s Plenkovićem od kad je načelu HDZ-a imao korektan odnos, no nije to bila dnevna komunikacija

Horvat u je u razgovoru za Večernji.hr kazao da je slatko nasmijao na priče da je pripadnik desne struje HDZ-a. 'To su bili neki žargonski komentari, kao iz izvora unutar HDZ-a, da su Miro Kovač, Antun Kliman i Darko Horvat desna struja. Zna li netko gdje se rodio Miro Kovač? U Podravini. Kliman je iz Istre, a ja iz Međimurja. Ako je to desna struja HDZ-a, onda se mogu samo slatko nasmijati', kazao je Horvat.

Na pitanje koliko se često čuje s Tomislavom Karamarkom kazao je da ne pamti kad su se zadnji put čuli.

'Hm... Popili smo kavu kad je bio u posjetu tvrtki Šestan-Busch u Prelogu. Bio sam pozvan i odazvao sam se', otkrio je Horvat i istaknuo da je bio ministar u Vladi HDZ-a i da ga nikad nitko neće navesti na to da kažem bilo što protiv Karamarka ili da se srami bilo čega oko participacije u toj Vladi.

Darko Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL