PROBLEMI SA SNIJEGOM

HNS: Bandić očito nije uspio pojesti sav snijeg

10.12.2012 u 15:02

Bionic
Reading

Grad Zagreb ponedjeljak je dočekao potpuno nespreman za normalan radni dan, iako je snijeg prestao padati u subotu poslijepodne. Stanje prometnica može se okarakterizirati jedino kao sramotno', osvrnuo se HNS-ov saborski zastupnik Igor Kolman na snijeg koji je protekla dva dana blokirao Zagreb

'Veliki broj ulica uopće nije očišćen niti jednom, a na glavnim prometnim žilama kucavicama grada cijele trake su zatrpane snijegom. Identična je situacija i na glavnim križanjima gdje trake za skretanje uglavnom nisu očišćene.

Takvo stanje ne može se pripisati djelatnicama i djelatnicima zimske službe. Svi mi koji živimo u Zagrebu vidimo i 'golim okom' da je broj ralica na cestama manji nego ikada. Kaos je očita posljedica potpune nesposobnosti gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem da nam se osiguraju i osnovne usluge. Građanke i građani Zagreba i dalje plaćaju najviši prirez u Republici Hrvatskoj te imaju potpuno pravo tražiti da se u dva dana očisti snijeg s ulica.

Vrhunac bezobrazluka su izjave gradonačelnika koji govori o velikim uspjesima i jedenju snijega do ponedjeljka. Usprkos svojim neutaživim apetitima, očito nije uspio pojesti sav snijeg. Nadamo se da ćemo uskoro saznati kuda je sve odlazio novac Zagrepčana koji je trebao biti namijenjen upravo za usluge kao što je čišćenje snijega', istaknuo je Kolman.