SLAGANJE VEĆINE

HDZ već danas s Mostom, SDP tek u ponedjeljak

03.12.2015 u 18:36

Bionic
Reading

HDZ je u petak poručio da mora obaviti konzultacije s koalicijskim partnerima prije nego što odgovori na poziv koji je Most uputio čelnicima HDZ-a i SDP-a na zajednički sastanak u ponedjeljak, a SDP će se odazvati pozivu i otići na sastanak

Most nezavisnih lista je nakon jutrošnjeg neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskoga sabora pozvao čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. Poručio je i kako će - ako se odazove samo jedna strana - samo s njom nastaviti razgovore o sastavljanju reformske vlade.

'HDZ mora o tome obaviti konzultacije sa svojim koalicijskim partnerima iz Domoljubne koalicije', poručili su kratko za Hinu iz HDZ-a.

S druge strane SDP će se sa svim partnerima iz koalicije Hrvatska raste odazvati pozivu na razgovor koji je Most nezavisnih lista predložio za ponedjeljak 7. prosinca, priopćeno je iz te stranke.

Zanimljivo je da se na Facebook stranici Mosta pojavila obavijest da će se predstavnici Domoljubne koalicije naći s predstavnicima MOST nezavisnih lista na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji u petak popodne. Točno mjesto i tko će sudjelovati na sastanku nije navedeno.