UPETLJAO SE I USKOK?

HDZ-ovi Šuica i Matušić u žestokom sukobu

04.06.2011 u 16:31

Bionic
Reading

Nekoć jako dobri prijatelji, HDZ-ovi Dubravka Šuica i Frano Matušić zadnjih su dana u otvorenom ratu, piše Večernji list. Matušić je tako, navodno, u difamiranju obitelji Šuica angažirao i pomoć dubrovačkog gradonačelnika HNS-ovog Andre Vlahušića

HNS-ov dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić s Matušićem je, navodno, sudjelovao u pripremanju difamirajućih tekstova u Dubrovačkom vjesniku o obitelji Šuica, a informacije, s kojima je upoznata premijerka Jadranka Kosor, govore da je i uoči izlaska spomenutih tekstova u Dubrovačkom vjesniku Matušić viđen s urednicom tih novina u dubrovačkom lokalu Gloriet.

O sukobu i sastancima u Glorietu navodno je, piše Večernji list, obavješten i USKOK, no Matušić kaže da su to sve gluposti, neistine i izmišljotine. S druge strane, postojanje sukoba između njega i Šuice nije demantirao. Demanti nije stigao ni od same Šuice, koja je samo poručila da ne želi vjerovati da joj netko iz vlastite stranke na tako brutalan način podmeće.

Poručila je da iza sebe ima dva gradonačelnička mandata te da je na prošlim izborima dobila najveći broj glasova. Sada je, kaže, na čelu GO-a HDZ-a Dubrovnika koji je čvrst i homogen te obnaša treći zastupnički mandat.