stranačke trzavice

HDZ odgovorio Mostu: Europa gori, a Selak Raspudić se češlja

03.03.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Nakon što su iz Mosta ustvrdili da Vlada ukrajinu koristi kao smokvin list, stigao je i odgovor iz HDZ-a

'Vjeruje li itko da bi destruktivci iz MOST-a uspjeli sanirati Sberbank? Ili izgraditi LNG terminal kako bi osigurala dovoljne količine energenata? Ili donijeti paket mjera za zaštitu standarda naših građana, vrijedan gotovo 5 milijardi kn? MOST-ovi mališani, kao uvijek, bave se malim stvarima - sami sobom. Grmoja oduvijek koristi teške riječi kao “smokvin list” za vlastitu nesposobnost & infantilnost. Europa gori, a gđa Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna', napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Podsjetimo, Nikola Grmoja iz Mosta u četvrtak je ujutro u Saboru pozao Vladu da ne koristi Ukrajinu kao 'smokvin list' za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare.

'Neće Salapić, Plenković i Jandroković obraniti Ukrajinu, pozabavite se stvarnim problemima građana', izjavio je Nikola Grmoja.

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

I Marija Selak Raspudić kazala je jučer da se premijer Andrej Plenković skriva iz ukrajinske tragedije. 'Iskorištavati tragediju ukrajinskog naroda kako bi se njome prikrile koruptivne radnje u vlastitoj Vladi je moralno dno koje za HDZ i nije neočekivano', izjavila je Selak Raspudić.