dogovor unutar stranke

HDZ ima novog glavnog tajnika, Jandroković ostaje predsjednik Sabora

13.07.2020 u 18:04

Bionic
Reading

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a izabralo je u ponedjeljak za novog glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića, umjesto Gordana Jandrokovića, koji prema ranijem dogovoru unutar stranke, ostaje predsjednik Hrvatskog sabora

"Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, u zagrebačkom Hotelu Westin, još jednom je jednodušno pružena potpora smjeru naše stranke i naše Vlade RH pod vodstvom Andreja Plenkovića, i formiranju nove parlamentarne većine. Za novog glavnog tajnika HDZ-a izabran je Krunoslav Katičić - umjesto Gordan Jandroković koji, prema ranijem dogovoru unutar stranke, ostaje predsjednik Sabor, prvi koji će u suvremenoj Hrvatskoj biti na toj dužnosti i u drugom mandatu", naveo je HDZ na svom službenom facebook profilu.

 Predsjednik HDZ-a Plenković zahvalio je Jandrokoviću na odličnoj suradnji i četiri uspješne godine, koje su, istaknuo je Plenković, "započele i završile našom pobjedom na parlamentarnim izborima!.

 Nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u nastavku se održava sjednica Središnjeg odbora stranke.