NOVA NAGODBA NA POLJUDU

Hajduk mu plaća 150 tisuća eura za pet utakmica

26.03.2013 u 07:44

Bionic
Reading

Do kraja tekućeg mjeseca čelnici Hajduka moraju podmiriti sve obaveze iz financijskog fair-playa, u protivnom im prijeti izgon iz Europe. Splićani se dovijaju na razne načine, a jedan od načina je i nagodba s onima kojima duguju.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić postigao je nagodbu s odvjetnikom Ljube Miličevića Goranom Lučićem, te su se sporazumjeli o raskidu ugovora. Podsjetimo, Miličević je došao u Hajduk kao veliko pojačanje, potpisao je dvogodišnji ugovor težak 120.000 eura po sezoni, no odigrao je svega pet utakmica prije nego li se ozlijedio i nakon šest mjeseci pao u nemilost trenera i vodstva kluba.

Hajduk nije imao milosti prema australskom stoperu hrvatskih korijena, pogotovo nakon što se ozlijedio i nije konkurirao za momčad. S Poljuda su ga poslali da trenira s drugom momčadi, pokušavajući ga privoljeti na smanjenje ili raskid ugovora, no Miličević se nije dao, slučaj je predao na arbitražu Uefe i čekao da naplati ono što mu pripada.

Obzirom da Hajduku prijete sankcije Uefe, predsjednik Brbić požurio je s nagodbom, navodno se s Miličevićevim odvjetnikom dogovorio o isplati 150.000 eura u ratama, a ostatak duga Miličević je oprostio. Obzirom da je nedavno napunio 32 godine, Miličević će zasigurno pronaći novi angažman, a navijačima i čelnicima Hajduka ostaje za razmišljati koliko je bilo opravdano dovođenje Miličevića, koji će na koncu za svega pet utakmica u bijelom dresu inkasirati 150.000 eura!?