POLJUDSKE PROMJENE

Hajduk je izgubio Trebotića, dobio Vilu

21.08.2012 u 20:05

Bionic
Reading

Hajduk je raskinuo ugovor s Dinkom Trebotićem, a potpisao je stipendijski ugovor s mladim napadačem Belminom Vilom koji će morati proći dokazivanje među juniorima te se tek tada priključiti momčadi Miše Krstičevića

Dinko Trebotić više nije igrač Hajduka - u utorak popodne postignut je sporazumni raskid ugovora. Nakon proljetne posudbe u Zagrebu, na koju je otišao zbog svađe s Krasimirom Balakovom, Trebotić se na početku ljetnih priprema vratio u Hajduk u kome je odigrao dvije utakmice i postigao jedan gol. No zbog nesporazuma u odnosima s trenerom Krstičevićem bio je prisiljen ponovno otići iz Hajduka i potražiti novu sredinu.

Za razliku od njega, Belmin vila iskoristio je priliku da se dokaže među Hajdukovim juniorima. U momčadi koju vode Hari Vukas i Jurica Vučko mladi napadač BiH zablistao je na turniru u Belgiji prije dva tjedna. Vila je u prošloj sezoni s 30 golova bio najbolji strijelac juniorske lige, a zaigrao je i za U19 reprezentaciju BiH, za koju će vjerojatno nastupati i ubuduće.