I NJEN MUŽ TAKOĐER

Gospođa Mart baš zna s kamerama

30.01.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Dasha Mart je svoju ljubav prema kamerama otkrila još u studentskim danima, no kamere su joj ljubav uzvratile tek godinama kasnije

Lijepa se Ruskinja dugo vremena nalazila iza objektiva kamere, a najdraži su joj klijenti kaže bili njeni kolege studenti. 'Upadala bih na tulume s fotoaparatom govoreći da su moje fotografske usluge za prijatelje besplatne', otkriva lukava Dasha.

'A bilo je na tim tulumima svega. Votka je tekla u potocima i znate kako to na studentskim tulumima već biva. Stvari bi izmicale kontroli, a ja sam sve to besplatno fotografirala', kaže Dasha i dodaje: 'Naplaćivala sam samo brisanje svojih fotografija'.

S vremenom su ljudi počeli izbjegavati Dashin objektiv pa joj nije preostalo drugo doli slikati samu sebe i tad je shvatila da je studentske dane protratila s krive strane kamere. Zbog jednostavnosti, koristila se i pametnim telefonima, no profesionalku kakva je Dasha to nikako nije moglo zadovoljiti pa je tajnama fotografskog zanata naučila supruga. Možda smo malo ljubomorni, ali nemamo ništa protiv.

Jingle Bells ??

Fotografiju objavljuje dashaⓂ️art (@dashamart)