nikola milina

Glavni ravnatelj policije: Imamo 73 posto razriješenih kaznenih djela, najviše od postanka hrvatske policije

24.12.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina čestitao je Božić i Novu godinu policajkama i policajcima, poručivši kako ponosno može istaknuti rezultat od 73 posto razriješenih kaznenih djela, najviše od kada postoji samostalna hrvatska policija

"Drage kolegice i kolege koji će blagdane provesti s obitelji, a posebice oni koji će ih provesti na terenu, uz obilje zdravlja, sreće i uspjeha vama i važim obiteljima želim blagoslovljen Božić i sretnu novu 2023. godinu", poručio je u čestitki policajkama i policajcima glavni ravnatelj policije. Milina im je u čestitki poručio kako su i ove godine svojim neizmjernim radom, trudom i požrtvovnošću pridonijeli očuvanju sigurnosti i još jednom dokazali kako Republika Hrvatska uistinu zaslužuje epitet sigurne zemlje, pogotovo u ovim nepredvidivim vremenima, kada je tu razinu uistinu teško postići.

"Zato i dalje nastavljamo kontinuirano ulagati u naš sustav kako bismo vam osigurali kvalitetne uvjete rada i da svoj posao, koji obavljate 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, uistinu možete raditi na zavidnoj razini", poručio je kolegicama i kolegama glavni ravnatelj policije. Rekao je kako su to prepoznali i mladi naraštaji, ove godine njih 518, koji su se priključili hrvatskoj policiji i odlučili usmjeriti svoju karijeru u tom smjeru.

  • +6
Nikola Milina Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

"Vaš posao nije lagan, često postaje sve teži i zahtjevniji, stoga je on uistinu poziv kojem ste odlučili posvetiti svoj život. Iz dana u dan pokazujete profesionalnost i posvećenost te odgovorno obavljate svakodnevne zadaće koje su stavljene pred vas. Zbog toga ponosno mogu istaknuti rezultat od 73 posto razriješenih kaznenih djela, najviše od kada postoji samostalna hrvatska policija", istaknuo je Milina u blagdanskoj čestitki policajkama i policajcima. 

Zahvalio je i njihovim obiteljima koje im, kako je rekao, pružaju neizmjernu podršku i oslonac u teškim trenucima i zbog kojih su stasali u poštene i marljive ljude koji predstavljaju stup sigurnosti našeg društva. I u godini koja je pred nama, zaželio im je uspjeh u obavljanju zahtjevnijih policijskih zadaća koje se stave pred njih te da uspjesima nastave promicati ugled hrvatske policije u zemlji i svijetu.