ČESTITKA NA BRONCI

Generalski zbor: Ponosni na izbornika, stožer i sve koji su gorjeli na terenu

17.12.2022 u 19:57

Bionic
Reading

Iz Hrvatskog generalskog zbora (HGZ) čestitali su Vatrenima na 'bronci' , poručivši kako su ponosni na izbornika, stožer i sve koji su gorjeli na terenu te su izrazili nadu da će oni i ubuduće donositi nove radosti na ponos Hrvatske i svih branitelja koji su dali svoje zdravlje i živote

"Dragi naši brončani, neopisiva je sreća kojom smo dočekali kraj utakmice i od tada srca prepunog ponosa slavimo ovaj fantastičan uspjeh. Medalja je brončana, ali za nas je ona po svemu zlatna jer dvaput zaredom biti među četiri najbolje svjetske reprezentacije i to jednom drugi, pa danas treći, mogu samo najveći", stoji u čestitki.

  • +17
Hrvatska na postolju Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU

HGZ ističe kako su "ponosni na izbornika i cijeli stožer i sve vas koji ste gorjeli na terenu i sigurni smo da će tako biti i ubuduće i da ćete nam donositi nove radosti, a na ponos naše Domovine, na ponos svih branitelja, a osobito onih koji su za današnju Hrvatsku dali svoje zdravlje i živote".

U tom duhu, pozvali su sve građane Hrvatske da sutra izvjese hrvatsku trobojnicu "da cijeli svijet vidi kako cijenimo i kako se ponosimo ovim uspjehom".