nogometno podbadanje

Francuska i Engleska borili su se na nogometnom terenu, a pogledajte kako su se Macron i Sunak 'sukobili' na Twitteru

10.12.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Uoči večerašnje utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Engleske i Francuske oglasili su se i čelnici ovih dviju zemalja - francuski predsjednik Emmanuel Macron i britanski premijer Rishi Sunak, koji su imali svoj 'mali okršaj' na Twitteru

Prvo se na Twitteru oglasio Macron, podbadajući Sunaka oko utakmice Francuske i engleske u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

'Dragi Rishi Sunak, veselim se večerašnjoj utakmici. Ako 'Plavi' pobjede (a hoće!), poželit ćeš nam sreću u polufinalu, zar ne?', napisao je Macron.

Ubrzo je stigao i odgovor od britanskog premijera Rishija Sunaka. 'Nadam se da to neću trebati napraviti. Ali, dogovoreno. Veselim se i da ćeš ti podržati 'Tri lava', u sljedećoj fazi natjecanja', napisao je Sunak.

Nakon utakmice u kojoj je Francuska odnijela pobjedu, Macron je na Twitteru podijelio fotografiju francuskih nogometaša uz poruku: 'Još dva koraka!'

S druge strane, oglasio se i Sunak koji je zaželio sreću Francuskoj u daljnjem natjecanju. 'Harry (op.a. Kane) i ekipa dali su sve od sebe, ali nije bilo suđeno. Mogu večeras biti uzdignutih glava!', napisao je britanski premijer.

  • +7
Emmanuel Macron i Rishi Sunak Izvor: Profimedia / Autor: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia