croatia rAlly

[FOTO, VIDEO] Prvoga dana relija u Zagrebu se stvorile ogromne gužve: Doznajte koji su obilazni pravci

22.04.2021 u 17:43

Bionic
Reading

Zbog utrke Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) od 22. do 25. travnja povremeno će se prekidati promet na području triju županija i grada Zagreba. Već prvog dana u Zagrebu je nastala gužva

Policija je precizirala da će povremeno prekidati promet za ostale sudionike na lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te grada Zagreba.

Zagreb: Zbog održavanja Croatia Rallya stvaraju se prometne gužve Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Zagrebačka policija već je obavijestila da je u četvrtak, 22. travnja 2021. godine od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta planirano je zatvaranje prometa zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu (prostor ispred zgrade NSK). Obilazni pravci su:

  • +17
Zagreb: Zbog održavanja Croatia Rallya stvaraju se prometne gužve Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL
  • Ulica Grada Vukovara- Savska - Savski most- Rotor- Avenija Dubrovnik- Most – Most Mladosti- Držićeva- Ulica Grada Vukovara.
  • Ulica Grada Vukovara- Držićeva- Most slobode pa dalje prema Novom Zagrebu ili odvojak sa Savske na Slavonsku aveniju- Aveniju Većeslava Holjevca- Most Slobode i dalje u Novi Zagreb.

U Ravnateljstvo policije dodaju da su se svi građani i sudionici prometa koji se zateknu u blizini dionica utrke dužni pridržavati policijskih uputa i naredbi, kao i uputa redarske službe. Zbog aktualne epidemiološke situacije tijekom ove etape relija, kao ni u ranijim etapama u Finskoj i Monte Carlu, nije moguće organizirano okupljanje gledatelja, dodaju u policiji.

Policija podsjeća da je tijekom natjecanja obvezno pridržavanje svih protuepidemijskih mjera, uključujući obvezno održavanje fizičke distance od najmanje metar i pol na otvorenom prostoru, nošenje medicinske maske i zabrana grupiranja više od 25 osoba na jednom mjestu.