SVE JE PROŠLO MIRNO

Financijska inspekcija i policija posjetili Udrugu BBB-a

31.03.2012 u 17:33

Bionic
Reading

Živo je bilo u subotu popodne pred ulazom u Udrugu navijača Dinama u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Naime, u popodnevnim satima u Udrugu su došli financijski inspektori u pratnji interventne policije

Udruga navijača Dinama smještena u Draškovićevoj ulici u subotu je, par sati prije ogleda Dinama i Lokomotive, imala posjet. U Udrugu su u 16 sati stigli, a u 17.15 izašli, financijski inspektori praćeni sa 30 interventnih policajaca.

Inspektore je zanimalo prodaje li se u prostorijama Udruge alkohol, jer po zakonu o Udrugama alkohol se ne može prodavati, no nakon pretrage nisu našli novac niti išta drugo sumnjivo te su u 17.15 sati napustili prostoriju Udruge.

Jedino što je policija iznijela iz prostorija Udruge bio je natpis '2+1 gratis' koji je promovirao popust na prodaju piva.

Uvod u utakmicu između Dinama i Lokomotive imao je jednu zanimljivost. Naime, prvi put nakon 1992. godine sve one koji su imali kartu za sjever, gdje su smješteni najzagriženiji navijači Dinama, policija je legitimirala.

Službeno je na sjeveru je izbrojeno 600 navijača (još po 300 na istoku i zapadu), a sa sjevera su povremeno stizale uvrede na račun Zdravka Mamića i klupske uprave. Svaka takva reakcija pokrenula je zbor vuvuzela smještenih na zapadu. Među puhačima su bili i klupski zaposlenici, točnije zaposlenice.