LJUBOMORA KAO MOTIV

Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin pa sebe

17.03.2010 u 13:03

Bionic
Reading

Filip Kapisoda navodno je ubio Kseniju Pajčin zbog ljubomore, da bi nakon toga presudio i sebi

Srpska policija potvrdila je kalkulacije medija da je glavni motiv dvostrukog ubojstva ljubomora. Direktor policije izjavio je za RTS da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu, ali da će sve biti jasnije nakon očevida i obdukcije.

Ksenija Pajčin (32) je, kako piše Press, pokušala pobjeći, ali ju je njezin deset godina mlađi dečko Filip Kapisoda stigao i pucao joj u glavu ispred ulaznih vrata stana na drugom katu, u kojemu je živjela s majkom. Nakon toga presudio je i sebi.

Srpski mediji prenose da je ubojstvu prethodila žestoka rasprava koja je trajala danima, i da je policija još u nedelju intervenirala kada je ljubomorni Cetinjanin razbio vrata od stana jer ga Ksenija nije htjela pustiti u kuću.

U stanu je, nakon ubojstva, pronađen i Kapisodin pištolj iz kojega je ispalio smrtonosne hice, a za čije nošenje u Srbiji nije imao dozvolu.

List Press piše da je svađa između njih dvoje počela u nedjelju, kad je pjevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom 'Ništa za sakriti', u kojoj poznata osoba treba provesti neko vrijeme s obožavateljem. Nakon snimanja emisije Filip je pobjesnio od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a susjedi su zvale policiju koja ih je razdvojila.

Kapisoda je postao popularan u Srbiji nakon sudjelovanja u reality showu 'Veliki brat', u ožujku prošle godine, gdje je (navodno) prakticirao i seks s pjevačicom Mijom Borisavljević, što je bio i povod njihovog raskida, prenosi B92.

Po njegovom izlasku Ksenija i Filip razmijenili su žestoke riječi u medijima, pa čak i uvrede na nacionalnoj osnovi, da bi se krajem 2009. ipak pomirili na promociji albuma Marije Šerifović, nakon čega su i obnovili svoju romansu koja je tragično završila.