RAVNATELJSTVO POLICIJE

Faber imenovao četiri načelnika odjela FBI-a

15.04.2009 u 18:37

Bionic
Reading

Glavni ravnatelj policije Vladimir Faber donio je više odluka o kadrovskim imenovanjima u Ravnateljstvu policije - Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Uprave kriminalističke policije, koje stupaju na snagu 20. travnja ove godine, priopćilo je danas Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP

ZAGREB - Glavni ravnatelj policije Vladimir Faber imenovao je za načelnika zagrebačkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta Željka Pršu, dosadašnjeg načelnika Policijske postaje Zaprešić, PU zagrebačke.

Željko Prša, rođen je 1961. u Zagrebu, diplomirani je pravnik. U MUP-u je zaposlen od 1991. na poslovima suzbijanja kriminaliteta i rukovodećim radnim mjestima. Obnašao je i dužnosti načelnika Sektora kriminalističke policije, te načelnika više policijskih postaja na području PU zagrebačke.

Za načelnika riječkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Božo Barbarić, dosadašnji načelnik Odjela kriminaliteta droga, Sektora kriminalističke policije u Primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Božo Barbarić rođen je 1971. u Njemačkoj, ima visoku stručnu spremu. U MUP-u je zaposlen od 1990. na poslovima suzbijanja općeg kriminaliteta, kriminaliteta droga, organiziranog kriminaliteta te na više rukovodećih radnih mjesta.

Za načelnika osječkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Nenad Nača, dosadašnji vođa grupe za organizirani kriminalitet u Sektoru kriminalističke policije PU osječko-baranjske.

Nenad Nača rođen je 1976. u Osijeku, ima visoku stručnu spremu. Na poslovima suzbijanja općeg kriminaliteta, maloljetničkog kriminaliteta te organiziranog kriminaliteta zaposlen je u MUP-u od 1998.

Za načelnika splitskog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Petar Bradarić - Šljujo, dosadašnji načelnik Sektora kriminalističke policije PU splitsko-dalmatinske.

Petar Bradarić - Šljujo, rođen je 1962. u mjestu Vinine, općina Trilj. Ima visoku stručnu spremu, a u MUP-u je zaposlen od 1984. na poslovima suzbijanja kriminaliteta droga, općeg kriminaliteta te na više rukovodećih radnih mjesta.