RIZIČNA VOŽNJA

Eksplozija u gradskom autobusu na Dedinju, petero ozlijeđenih

30.07.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Pet osoba ozlijeđeno je u eksploziji kompresora za zrak u gradskom autobusu u Ulici neznanog junaka na Dedinju, rečeno je Tanjugu u srpskom Ministarstvu unutarnjih poslova. Do nesreće je došlo oko 11 sati, a od siline eksplozije puklo je bočno staklo na zadnjem dijelu vozila

'Ozlijeđeno je pet ženskih osoba, uglavnom starijih i one su prevezene na Hitnu pomoć', javlja Blic, koji je izvijestio da je među ozlijeđenima i jedna beba. Navodno je zadobila ogrebotinu i preporučena joj je provjera sluha.

Povrede, po svemu sudeći, nisu teže prirode.

'Mi smo primili četvero ozlijeđenih i svi su još na dijagnostici', rekli su za Blic iz Hitne pomoći, dok je peta žena zbog zujanja u ušima završila na ORL-u.

Eksplozija na Dedinju Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Nije riječ o našem vozilu, tamo uglavnom prometuju autobusi privatnih prijevoznika', rekli su iz gradskog prometnog poduzeća 'Beograd'.

Blic saznaje da je u pitanju autobus tvrtke 'Banbus' na liniji 78 (Banjica - Zemun 2), iz Konzorcija privatnih prijevoznika.

'Prema našim informacijama eksplodirala je boca za zrak koja se nalazila u plafonu, iznad vrata. Vozilo je relativno novije proizvodnje, staro oko četiri godine. Kako su nas obavijestili, ozlijeđena je samo jedna gospođa', rekao je Drago Tošić, prvi čovjek 'Banbusa'.