AKTERI GRUPNOG SILOVANJA

Dvojica nasilnika ubila bređu kobilu i iščupala joj ždrijebe

13.11.2013 u 13:15

Bionic
Reading

Dvojica od petorice mladića osumnjičenih za brutalno silovanje 17-godišnjakinje na plaži Kolovare, zbog svojih su brutalnih postupaka već imali posla s policijom. Slučaj s Velebita, gdje su ubili bređu kobilu i iz utrobe joj izvadili živo ždrijebe i ostavili ga da ugine govori da je riječ o osobama s patološkim poremećajima u ponašanju kojima pod hitno treba stručna pomoć budući da pokazuju odlike krajnje perverzije i monstruozne okrutnosti

Riječ je o događaju koji je u zbio u svibnju ove godine koji je kvalificiran kao krađa mesa iako je riječ o neviđenoj brutalnosti. Dvojac je na Velebitu prvo pištoljem ubio kobilu koja je bila bređa, da bi potom noževima raskomadao meso te lešinu ostavio na ledini. Iz utrobe kobile izvadili su ždrijebe i ostavili ga da ugine. Riječ je o mladićima starim 17 i 22 godine. Policija ih je prijavila samo za krađu mesa, a ne i za mučenje životinje.

Podsjetimo, 3. studenoga, maloljetna Zadranka u pratnji majke je prijavila silovanje, a policija je nakon obrade događaja privela pet maloljetnika i mlađih punoljetnika, rođenih 1991., 1994., 1995., 1996 i 1997. godine. Slučaj je kontroverzno okarakteriziran kao spolni odnos bez pristanka za što je po zakonu predviđena drastično manja kazna nego za silovanje.