CESTA D-8

Dvoje poginuli u sudaru kod Metkovića

05.04.2009 u 12:07

Bionic
Reading

Jutros oko 4 sata na predjelu Raba kod Opuzena, na cesti D-8, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, dok su još dvije teško ozlijeđene.

Do nesreće je najvjerojatnije došlo kada je D. B. (28) iz Kleka (općina Slivno), upravljajući osobnim vozilom marke Mercedes reg. ozn. DU-107 DU, krećući se cestom iz smjera Opuzena prema Kleku, izgubio nadzor nad vozilom zbog čega je prešavši na suprotni dio kolnika udario u brdo, piše Večernji list.

Udarivši u brdo vozilo se prevrnuo na cesti, a od siline udarca dvije osobe su ispale iz automobila. Prema šturim informacijama iz policije sva četiri putnika su iz mjesta Klek u općini Slivno, a na mjestu nesreće preminuli su M. V. (25) i mlađi maloljetnik (iako policija nije htjela otkriti identitet doznajemo da je riječ o devetnaestogodišnjem K. Z.) dok su J. U. (24) i D. B. (28) zadobili teške tjelesne ozljede te je prvi na daljnje liječenje prebačen u KBC Split, a drugi u OB Dubrovnik.

Očevid na mjestu nesreće obavili su djelatnici PP Metković, a tijela poginulih prevezena su na Odjel patologije dubrovačke opće bolnice kako bi se obavila obdukcija.