maskirani razbojnici

Dvojac opljačkao poštu u Siraču - jedan uhićen, drugi u bijegu

25.02.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Dvojica maskiranih razbojnika u ponedjeljak ujutro opljačkali su poštu u mjestu Sirač kod Daruvara zaprijetivši jednoj zaposlenici, policija je prijepodne uhitila jednog od njih u obližnjem Pakracu, za drugim još uvijek traga, a u požeško-slavonskoj policiji još ne raspolažu informacijama koliko je novca opljačkano, no pozivaju građane na oprez jer je bjegunac vjerojatno naoružan

Pljačka se dogodila oko 7.20 sati, kada su dvojica maskiranih razbojnika ušli u poštanski ured te, vjerojatno prijeteći vatrenim oružjem, od zaposlenice zahtijevali da im preda novac.

Policija je brzo intervenirala te već oko 10 sati u pakračkoj ulici Pilanski put uhitila jednog od njih.

U policiji ističu kako intenzivno tragaju za drugim pljačkašem koji je policiji uspio pobjeći i skriti se među stambenim zgradama.

Očevid pljačke još uvijek je u tijeku.

Policija je priopćila kako su policajci iz PU bjelovarsko-bilogorske u Pakracu zatekli dvojicu muškaraca koje sumnjiče za ovu pljačku, jednoga su uhitili, a drugi im je pobjegao - riječ je o muškarcu starom oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

"Pozivamo građane na oprez, a ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga neka obavijeste policiju na broj 192", ističu u policiji.