viđeno - kupljeno

Država se rješava nekretnina: U ponudi lokali u centru Zagreba, cijena od 40 tisuća kuna

Državne nekretnine

Državne nekretnine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ministarstvo državne imovine

Država se odlučila riješiti još jednog seta suvišne imovine koja godinama propada. Na bubanj su ovog puta stavili niz poslovnih prostora u Rijeci i Zagrebu. Najjeftinija nekretnina košta oko 40 tisuća kuna, a najskuplja 764 tisuće kuna. Rok za podnošenje ponuda je 22. listopada do 10 sati, a svi poslovni prostori prodaju se u zatečenom stanju, tj. po principu viđeno - kupljeno

Ministarstvo državne imovine tako prodaje poslovni prostor u Mesničkoj 25 u samom centru Zagreba. Riječ je zapravo o jednoj prostoriji od 27 kvadrata u potkrovlju zgrade, procijenjenoj na 286 tisuća kuna.

Prodaje se i poslovni prostor u Mandaličinoj 5 u prizemlju ulične zgrade, a sastoji se od jedne prostorije površine 16,58 metara kvadratnih.

Cijena ove nekretnine, koja je nekoć pripadala Veri Stein, a koja je obeštećena temeljem jugoslavensko-američkog sporazuma o potraživanjima državljana SAD-a iz 1971. godine, iznosi 152 tisuće kuna.

Ministarstvo prodaje i poslovni prostor na adresi Kraljevec 11. Nalazi se u prizemlju ulične zgrade te se sastoji od deset prostorija ukupne površine 135 kvadrata i ima dvorište od 607 kvadrata. Cijena je 764 tisuće kuna.

Prodaje se i poslovni prostor u Ilici 170, a sastoji se od jedne prostorije u uličnom prizemlju, ukupne površine 19,19 kvadratnih metara, po cijeni od 227 tisuća kuna. Na istoj adresi prodaje se poslovni prostor u prizemlju dvorišne zgrade, površine 63,08 kvadratnih metara, za 387 tisuća kuna.

  • +4
  • +1

Država prodaje poslovne prostore

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U Ilici se prodaje poslovni prostor i na kućnom broju 89/1, i to u suterenu. Površina te jedne prostorije je 17,71 kvadratni metar, a cijena je 71 tisuća kuna.

U Ilici 37 prodaje se prostor površine 24 kvadrata, a sastoji se od tri prostorije u prizemlju dvorišne zgrade, i to za 342 tisuće kuna.

U centru Zagreba prodaje se i poslovni prostor u Gajevoj 35 u uličnoj zgradi. Površina mu je 64,15 kvadratnih metara, a cijena 744 tisuće kuna.

Prodaje se i osam poslovnih prostora u Rijeci, i to na istoj adresi - Bože Starca Jurićeva 13. Poslovni prostori su površine između 20 i 27 metara kvadratnih, a prodaju se po cijeni od 50 do 70 tisuća kuna.

Detalje o nekretninama te kada ih možete pogledati, pogledajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!