buktinja u noćnim satima

Nakon dramatične noći u Crikvenici, požar je lokaliziran, vatrogasci uspjeli obraniti kuće

08.08.2022 u 07:46

Bionic
Reading

Nakon požara na Hvara u kojem je život izgubio jedan čovjek, novi požar izbio je na području Crikvenice, javljaju čitatelji 24 sata koje je buktinja probudila u noćnim satima u ponedjeljak

Dramatična noć odvila se u Crikvenici, gdje je prema snimkama čitatelja buktinja vrlo velika. Iz JVP Crikvenica zasad su samo potvrdili kako je u tijeku intervencija požara. Iz JVP Crikvenica zasad su potvrdili kako u Crikvenici postoji intervencija požara, no trenutno ne raspolažu detaljima o kakvim razmjerima požara je riječ. No, prema snimkama koje je dobio 24 sata, stanje izgleda ozbiljno.

  • +15
Požar u Crikvenici Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Iz JVP Rijeka javljaju kako je JVP Crikvenica prva izišila na dojavu u 2.33 te su sve snage na terenu osim jednog vozila JVP-a Rijeke koje se vratilo. Buktinju gase DVD San Marino iz Novog Vinodolskog, DVD Kraljevica, DVD Rijeka te JVP-ovi Crikvenica i Rijeka.

'Bura otežava gašenje i nepristupačan teren, ljudi se već sele iz domova, stanje je užasno', javio je jedan od čitatelja.

Kako doznaje 24sata, tijekom jutra su vatrogasci uspjeli požar staviti pod kontrolu, nakon što je oslabio vjetar koji je prethodno puhao. Prema procjeni zapovjednika JVP-a Crikvenica Roberta Hrelja, požar bi mogao biti ugašen do podneva.