BADNJAK, BOŽIĆ, ŠTEFANJE

Doznajte blagdansko radno vrijeme trgovina

24.12.2010 u 12:20

Bionic
Reading

Nadamo se da ste božićnu kupnju obavili, a donosimo pregled radnog vremena većih trgovina za sve kampanjce i one zaboravne

Ako ste tek danas popodne primijetili da ste zaboravili kupiti ribu za Badnjak ili pak mlince za božićni ručak, požurite, jer danas sve trgovine rade skraćeno, a na Božić, sutra uopće ne rade.

Konzum

Manje Konzumove trgovine na Badnjak rade do 17 sati, a Konzum Super i trgovine Konzum Maxi bit će otvorene do 18 sati. Dan nakon Božića, Konzumove će trgovine raditi po redovitu nedjeljnom rasporedu.

Mercator

Na Badnjak će sve Mercatorove trgovine raditi do 18 sati. Na Božić ne radi nijedna trgovina, a u nedjelju manje trgovine rade do 13, veće do 14 sati. Iznimka su hipermarketi. Onaj u Rijeci otvoren je do 18, a Mercator u Solinu u nedjelju je otvoren do 21 sat. Mercator u zagrebačkom Centru Kaptol u nedjelju neće raditi.

Interspar

Većina Interspartovih trgovina na Badnjak će raditi do 17 sati, osim trgovine u zagrebačkom Garden Mallu i u Koprivnici koji će biti otvoreni do 16 te trgovine u Karlovcu koja će raditi do 15 sati.

Na Božić neće raditi nijedna trgovina, a u nedjelju uglavnom od sedam do 14 sati. Intersparove trgovine u šoping-centrima u nedjelju neće biti otvorene.

Kerum

Kerumove trgovine na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić će biti zatvorene. Manje trgovine u nedjelju će raditi do 13, velike do 21 sat.

Getro

Svi Getroi na Badnjak će biti otvoreni do 18 sati, a u nedjelju do 15 sati.

Metro

Metroi će na Badnjak raditi do 16 sati, a na Božić i u nedjelju bit će zatvoreni.

Kaufland

Trgovine Kaufland na Badnjak će biti otvorene do 16 sati. U nedjelju će većina raditi do 18 ili 20 sati, osim onih u Splitu i Zadru koji će raditi do 21 sat, te Kauflanda u Rijeci i Puli koji će biti otvoreni do 22 sata.

Diona

Sve Dione na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić će biti zatvorene, a 26. prosinca prema nedjeljnom rasporedu. Iznimka su prodavaonice koje posluju u sklopu tržnica koje će raditi prema radnom vremenu Uprave tržnice.