nakon 10 godina

Bivši HDZ-ov potpredsjednik Vlade Domagoj Ivan Milošević napušta politiku i vraća se poduzetništvu. Evo kako se oprostio na Facebooku

25.06.2021 u 17:38

Bionic
Reading

Domagoj Ivan Milošević, saborski zastupnik i nekadašnji potpredsjednik Vlade nakon što je danas i službeno zamijenjen u Saboru, oglasio se na Facebooku oko svojeg odlaska iz politike nazad u poduzetništvo

'Nakon deset godina intenzivnog bavljenja politikom, odlučio sam se vratiti u poduzetništvo.

Bila mi je čast sluziti hrvatskom narodu, našoj predivnoj zemlji i stranci kojoj pripadam, najbolje što znam.

Dugo vremena za jednog poduzetnika na privremenom radu u politici, kako sam često govorio, stekao sam veliko političko, ali i nesvakidašnje životno iskustvo.

Sada se ponovno planiram posvetiti poduzetništvu, stvaranju novih vrijednosti u Hrvatskoj i na prostoru Europske Unije, ali posebno obitelji koja je prečesto bila na drugom mjestu u odnosu na politički život i poziv.

Zahvaljujem svima koji su bili podrška, kao i onima koji su bili korektni protivnici.

Najviše od svih supruzi i djeci na strpljenju i ljubavi.

Ostajem na raspolaganju svojoj zemlji, stranci i hrvatskoj javnosti kad god ću iskustvom i znanjem moći pridonijeti ubrzanju gospodarskog napretka za bolju i sigurniju budućnost naše djece', napisao je Milošević.

Hrvatski sabor u petak je potvrdio prestanak zastupničkog mandata HDZ-ovog Domagoja Ivana Miloševića koji je podnio ostavku na dužnost, te dolazak na njegovo mjesto Majde Burić.

Majda Burić odmah je i prisegnula da će dužnost obnašati savjesno i odgovorno u skladu sa zakonom i Ustavom.

Zbog odlaska HDZ-ova Domagoja Ivana Milošević napravljene su i izmjene u nekoliko saborskih odbora, gdje će ga zamijeniti stranački kolege Darko Sobota, Danica Baričević, Majda Burić i Marko Pavić.