REVNOST ILI SLATKA OSVETA

Dok su kukurikavci bili na skupu 'Pauk' im odvezao aute

Bionic
Reading

Ante Kotromanović i još nekoliko članova SDP-a koji su u srijedu navečer sudjelovali na predizbornom skupu Kukuriku koalicije u sinjskom gradskom kinu, nisu pronašli svoja vozila tamo gdje su ih parkirali. Pokupio ih je i odvezao pauk Kamička, gradske parking tvrtke, izvijestila je Slobodna Dalmacija

SDP-ovci se ne bune, znajući su vozila parkirali na sinjskim ulicama gdje parkiranje nije dopušteno, ali gdje se parkira svakodnevno. Ljuti su, kaže, jer su uvjereni da su se njihova vozila našla na meti pauka zbog SDP-ovih odnosa s Nezavisnom listom dr. Stipislava Jadrijevića.

'Naš pauk je podigao i izmjestio pet vozila nakon što su naši zaposlenici za to dobili odobrenje od Policijske postaje Sinj jer su sva ta vozila bila nepropisno parkirana', poručio je Ante Šabić, rukovoditelj parkinga.

To zaključuju jer pauk radi jednokratno, do 16 sati, a rad nakon toga je izniman. Predizborni skup Kukuriku koalicije započeo je u 17 sati. Domaćim SDP-ovcima posebno je bilo neugodno jer je pauk odvezao i nekoliko vozila njihovih gostiju.

'Vjerujem da su dali nalog da nam pauk pokupi vozila zato što je SDP Sinja nedavno raskinuo koaliciju s NL-om dr. Jadrijevića u Gradskom vijeću Sinja. Još više zbog mojih javnih istupanja na predizbornim skupovima na kojima sam upozoravao da je NL dr. Jadrijevića 'zec' HDZ-a i da svaki glas za NL dr. Jadrijevića znači glas protiv naše Kukuriku koalicije i ujedno glas za HDZ', kazao je Ante Kotromanović za Slobodnu Dalmaciju

Na Kotromanovića se nadovezala predsjednica sinjskog SDP-a Nataša Poparić koja je poručila da ako je to nagovještaj da su institucije na području grada Sinja počele raditi svoj posao, njoj je drago što su krenuli upravo od SDP-ovih članova.