KAKAV 'GAF'

Dobitnica 105 milijuna kuna greškom je uplatila Eurojackpot!

30.01.2014 u 10:45

Bionic
Reading

'Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, a zapravo sam htjela odigrati 'sedmicu'. No bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo', kazala je dobitnica Eurojackpota iz Zagreba, kojoj je nakon plaćanja poreza državi ostalo 105 milijuna kuna

Dobitnica je željela ostati anonimna, a u razgovoru za Hrvatsku lutriju kazala je da uglavnom igra 'sedmicu' i ima svoje brojeve.

'Povremeno odigram i 'joker'. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem, onda uplatim na internetu. Ovog puta brojeve sam birala slučajnim odabirom, nasumično, i u jednom trenutku broj 37 sam promijenila u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8'. Ostalo znate', sa osmijehom navodi dobitnica.

Brojeve uglavnom provjerava na teletekstu ili na internetskim stranicama Hrvatske lutrije, a upravo su joj stranice na teletekstu promijenile život.

'Htjela sam na teletekstu pogledati kakvo će vrijeme biti sutra. Na prvoj stranici je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, a svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati… 8, 18, 22 – i pomislila sam da imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni i da su svi brojevi zelene boje, a onda - 105 milijuna.

Nakon teleteksta i stranica odlučila sam provjeriti i putem SMS koda.. i tada me sve pogodilo. Naravno, provjerila sam još nekoliko puta, a ujutro sam opet provjeravala. Nisam mogla spavati, krenule su suze, a otvorila sam i slavljenički šampanjac. Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati u to. Stalno razmišljam sanjam li ja to, je li to istina? Kako da vam objasnim – tamo piše: ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna', uzbuđeno je prepričala dobitnica.

Još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, dobitnica za početak misli otputovati i dobro se odmoriti, a za budućnost kaže da će sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje normalno živjeti svoj život.

'Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati', zaključila je.