NASTAVAK PREPUCAVANJA

Dijana Čuljak: Moj muž je otuđio tri auta i brod!

09.09.2011 u 17:58

Bionic
Reading

Odvjetnik Marijan Hanžeković obratio se javnosti u ime Dijane Čuljak kako bi predočio njenu stranu priče oko razvoda povodom, kako piše, učestalih dezinformacija koje u javnost plasira Vladimir Šelebaj-Sallier

Hanžeković navodi da je uobičajeno da stranke u sporu činjenice iznose na sudu, a neistine vezane uz spor plasiraju u javnost. 'Tako Vladimir Šelebaj-Sallier već duže vrijeme iznosi neistine vezane uz diobu bračne stečevine između njega i Dijane Čuljak', navodi Hanžeković.

Dalje odvjetnik pojašnjava stavove Dijane Čuljak po kojima je kuća u Gundulićevoj ulici u Zagrebu prodana isključivo zbog dugova koje je Vladimir Šelebaj-Sallier načinio svojim poslovanjem, od čega je na njihovo namirenje otišlo više od polovice kupoprodajne cijene.

'Preostali dio predmet je spora, zbog čega je Šelebaj-Sallier ispraznio dvije nekretnine ukupne površine 1000 metara kvadratnih. Nekretnine su tako pedantno očišćene da su skinuti lavaboi, kade i WC školjke, a ukupna vrijednost otuđenih pokretnina prelazi pola milijuna eura', navodi pravni zastupnik Dijane Čuljak. Dalje, nastavlja, Vladimir Šelebaj-Sallier je također otuđio tri automobila i brod, kao i nepoznat broj profesionalnih kamera i montaža, koje su služile u produkciji serija. O otuđenim pokretninama izviještena je policija, navodi.

Vrijednost otuđenih pokretnina, tvrtki i nakita, prema izračunu Dijane Čuljak i njenih odvjetnika, višestruko prelazi ostatak kupoprodajne cijene prodane nekretnine u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Uz to, navodi odvjetnik, predmet spora su nekretnine u središtu Zagreba i u Zadru, koje svojata Vladimir Šelebaj-Sallier.

Na kraju pisma koje je potpisao odvjetnik Marijan Hanžeković izražena je nada da će Šelebaj-Sallier konačno pristupiti raščišćavanju prijepora na sudu jer smatraju da on svojim istupima putem javnosti pritišće službene organe i tako zlostavlja Dijanu Čuljak i nanosi nepopravljivu štetu njihovoj malodobnoj kćeri.