KREĆU NOVE PROMJENE

Denis Latin preuzima 'Dnevnik 3'

12.01.2013 u 18:46

Bionic
Reading

Denis Latin novi je šef HRT-ova Dnevnika 3. Odlučio je tako Domagoj Novokmet, novi v.d. glavnog urednika Informativnog programa, koji je s Latinom razgovarao prije nekoliko dana ponudivši mu novi angažman, a Latin je prijedlog naknadno prihvatio, piše 21. stoljeće

'Za mene je to izazov jer je Dnevnik 3 trenutačno najutjecajnija emisija', rekao je Latin, potvrdivši tako novi angažman, piše 21. stoljeće. Potvrdio je i da će biti temeljitih promjena u toj emisiji, ali o detaljima nije htio govoriti.

Pretpostavlja se da će uskoro promijeniti gotovo cijelu ekipu koja je radila na trećem Dnevniku, a šuška se da će na njihovo mjesto dovesti neke ljude koji dosad nisu imali priliku uređivati ili voditi takve informativne emisije. Latin se navodno namjerava riješiti Tončice Čeljuske i Edija Škovrlja, iako to nije izrijekom potvrdio. 'Zasad počinjem s onima koji su tamo, ali cilj je da se to demontira i da sve bude drugačije', rekao je Latin.

Dovođenje Latina prva je konkretna promjena u Informativnom programu otkada ga je preuzeo Novokmet, no očekuje se da na tome neće stati. Naime, izvori s Prisavlja kažu da će se uskoro promijeniti većina vodećih ljudi u emisijama tog programa.