DEMANTI

Demanti vijesti 'Loto cura postala glasnogovornica Croatia osiguranja'

20.02.2013 u 20:27

Bionic
Reading

Na zahtjev Siniše Poljaka i u skladu sa Zakonom o medijima (NN 59/04; 84/11) objavljujemo demanti članka 'Loto cura postala glasnogovornica Croatia osiguranja' objavljen na našem web portalu dana 20. veljače 2013. u 15.44 sa zadnjom izmjenom u 15.56, kojeg je napisao autor V.B.

Gospodin Poljak reagira na sljedeće tvrdnje iznešene u našem tekstu:

– 'da joj je otac Siniša jedan od aktera afere Brodosplit'

Ja nisam akter afere Brodosplit što neprijeporno dokazuje činjenica da nisam nikad bio optužen za aferu Brodosplit, da je predmetni sudski proces počeo i da ja nisam među optuženima. Uz to protiv mene se nije nikad vodio nikakav istražni i sudski postupak i nikad za ništa nisam optužen pred nijednim sudom u RH.

– 'bliski suradnik Ive Sanadera'

U vrijeme dok sam bio organizacioni tajnik HDZ- jednako sam bio blizak suradnik s tadašnjim Predsjednikom HDZ-a kao i sa svim ostalim članovim Predsjedništva HDZ-a, djelatnicima i članovima središnjice i svima koji su samnom profesionalno kontaktirali kao organizacionim tajnikom HDZ-a.

– 'nekad utjecajni splitski kadar HDZ-a'

Koliko sam bio 'utjecajan' najboje se vidi iz činjenice kako sam bez ikakvog razloga razriješen dužnosti organizacionog tajnika.

Siniša Poljak
21000 Split
Kralja Zvonimira 63