PARTY SA SPECIJALCIMA

Dačić pjevao i prijetio na dočeku srpske Nove

14.01.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Premijer Srbije Ivica Dačić srpsku Novu godinu dočekao je u sjedištu protuterorističke jedinice u Lipovici gdje je zapjevao, ne prvi put, s pjevačicom Radom Manojlović koja je zabavljala specijalce

Dačić je sinoć na dočeku srpske Nove godine poručio da je Srbija opredijeljena za mir i da je to njezina snaga, a ne slabost. Istovremeno, upozorio je da su on i pripadnici elitne jedinice MUP-a spremni zajedno braniti svaki dio Srbije.

'Srbija je opredijeljena za mir i to nije naša slabost - to što smo mi za mir je naša snaga', rekao je Dačić. 'U isto vrijeme, spremni (smo) obraniti svaki dio naše Srbije', dodao je Dačić.

'Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki dio naše Srbije', rekao je premijer i ministar unutarnjih poslova.

Dačić je kazao da je onima koji ne misle dobro Srbiji bolje 'da se ne igraju s time i da ih ne provociraju i misle da ih mogu ponižavati'.

Dačić je pripadnicima PTJ, direkcije policije MUP-a, MUP-a i novinarima koji prate rad tog ministarstva poželio da u Novoj godini imaju mir, ekonomski razvoj i da građanima Srbije bude bolje na svim poljima.

Dačić je rekao da je PTJ jedna od najelitnijih srpskih jedinica, u kojoj rade ljudi koji su se proteklih godina borili za Srbiju. 'Ponosan sam što sam vaš ministar. Vi ste heroji našeg naroda, bez obzira što su neki pričali u posljednjih desetak godina', rekao je Dačić.

Podsjetimo, premijer je i ranije snimljen kako pjeva. Na prvoj snimci na YouTubeu Dačić je pjevao 'Miljacku' od Halida Bešlića, zatim je sa Vesnom Zmijanac pustio glas na koncertu Ane Bekute. Također, pjevao je i na svadbi sina ministra rada Republike Srpske, podsjeća B92.