(NE) PRAVEDNO!

Caktašu 15.000 eura kazne za 'jedite govna'

20.11.2012 u 13:35

Bionic
Reading

Nakon što ga je jučer trener Mišo Krstičević odvojio od ostatka momčadi, te je radio s kondicijskim trenerom Peyrekom, Caktaš je danas normalno trenirao s momčadi i konkurira za utakmicu u Osijeku

Hajduk je Miju Caktaša kaznio s 15.000 eura zbog vrijeđanja navijača nakon utakmice s Lokomotivom, a kazna će biti naplaćena iz dugovanja koja klub ima prema njemu iz prošle sezone.

Mijo Caktaš u Hajduku igra za minimalac od 10-ak tisuća kuna, no bez obzira na to, klub ga je kaznio s čak 15.000 eura zbog vrijeđanja navijača nakon utakmice s Lokomotivom na Poljudu. Obzirom da od mjesečnih prihoda kaznu ne bi mogao platiti ni za godinu dana, Caktašu će Hajduk uzeti dio od prošlogodišnjih bonusa, koji mu još uvijek nisu isplaćeni.

'Moja reakcija bila je potpuno nepotrebna i ishitrena i nije se odnosila na naše najvjernije navijače, one koji su uz nas i kad loše igramo. To sam rekao dvojici', trojici koji su me vrijeđali sa Zapada. Žao mi je što sam to napravio a bolje i da vam ne kažem što su mi sve govorili' kazao je Caktaš i dodao kako se ne boji reakcija navijača.

'Nisam imao nikakvih problema, vjerujem da i neću jer sam siguran da će pravi navijači razumjeti moju reakciju. Znam da će i ubuduće biti onih koji će na takav način izraziti svoje mišljenje, ali ću se ja ubuduće znati suzdržati. Pokušat ću ovo sve skupa zaboraviti, u Osijeku ući hladne glave u utakmicu i pokušati pobijediti.

Nakon što ga je jučer trener Mišo Krstičević odvojio od ostatka momčadi, te je radio s kondicijskim trenerom Peyrekom, Caktaš je danas normalno trenirao s momčadi i konkurira za utakmicu u Osijeku.