VJEROVALI ILI NE

Caktaševa nova glupost, sada je 'krivac' čips

26.11.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Tek što je platio kaznu od 15.000 eura i vratio se u momčad, mladi veznjak Hajduka Mijo Caktaš napravio je novi gaf zbog koga ga je trener Mišo Krstičević u Osijeku ostavio na klupi – u autobusu je jeo čips

Malo po malo Mijo Caktaš se od talentiranog veznjaka Hajduka i potencijalnog reprezentativca srozava u rang problematičnog momka neizvjesne budućnosti. Umjesto da se zbrajaju njegovi golovi i asistencije, zbrajaju se gafovi, koji ozbiljno prijete njegovoj karijeri.

Najozbiljniji gaf Mije Caktaša bilo je vrijeđanje nekolicine navijača na Zapadnoj tribini Poljuda nakon remija s Lokomotivom. Hajduk je reagirao hitro i kaznio ga s čak 15.000 eura, a trener Mišo Krstičević odstranio ga je i s treninga. I kad se činilo kako je nakon posjeta Torcide treningu Hajduka cijeli slučaj izglađen, Caktaš se potrudio za novi.

Na putu za Osijek, Caktaš je u autobusu jeo čips, što je Krstičević strogo zabranio. No kako je Krstičević bio u špijunskoj misiji gledanja Zeline i nije putovao s momčadi, Caktaš se opustio. No netko od Krstičevićevih špijuna u autobusu dojavio je što se dogodilo, pa je Krstičević Caktaša ostavio na klupi u Osijeku, a pitanje je i što će se dalje događati s njim.

Caktaš je u Gradskom vrtu bio na klupi