COTRUGLI BUSINESS SCHOOL

Čačić poučava 'transformaciju poduzetništva'

01.10.2014 u 09:48

Bionic
Reading

Radimir Čačić održat će predavanje 7. listopada u svojstvu 'biznismena i političara' na Cotrugli Business School, koja se reklamira kao 'vodeća poslovna škola u Jugoistočnoj Europi'

'Transformacija poduzetništva u Hrvatskoj' tema je o kojoj će predavanje održati Radimir Čačić na Cotrugli Business School. Čačić je predstavljen kao 'biznismen i političar' koji će govoriti o razvoju poduzetništva u Hrvatskoj od početka devedesetih godina do danas, kada bi 'poduzetništvo trebalo preuzeti novu ulogu i otvoriti nove perspektive'.

Navodi se kako je Čačić još 1978. osnovao tvrtku CONING te da je tijekom desetljeća bio i ministar u vladi, koji je, primjerice, pokrenuo 'velike projekte poput izgradnje autocesta i poticajne stanogradnje'. Čačić će predavanje održati u zagrebačkim prostorijama Cotrugli Business School 7. listopada, a ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu.

Cotrugli Business School privatna je visoka škola za postdiplomske programe iz menadžmenta, sa sjedištem u Zagrebu i Beogradu te podružnicama od Beča do Bukurešta.