DROGA I PROSTITUCIJA

Bujanec priznao da je kokainom plaćao seks

31.05.2014 u 23:10

Bionic
Reading

Velimir Bujanec, voditelj emisije 'Bujica' na jednoj lokalnoj TV postaji, pravomoćno je osuđen na deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine, zbog dilanja kokaina

Osuđen je na temelju nagodbe s tužiteljstvom, piše Jutarnji.hr. S obzirom na to da nagodba podrazumijeva i dogovor o kazni, kao i priznanje okrivljene osobe, time su otklonjene sve sumnje - a prvenstveno ih je iznosio sam Bujanec - o tome da mu je cijela priča s drogom smještena.

Bujanec je pritvoren zbog optužbe da je od lipnja do listopada 2013. najmanje pet puta omogućio Saneli M. da konzumira po gram kokaina kada su se nalazili u hotelu. Dodatnu količinu donio je na proslavu njezina rođendana, što mu je ona naknadno platila 'u naturi', seksom.

Bujanec je pritvoren 11. studenoga, nakon što je samo dva dana ranije priveden i novčano kažnjen zbog posjedovanja grama kokaina koji je navodno dragovoljno predao policiji. U medijima je objavljeno da je Bujanec ponovno uhićen jer je policija 'pod mjerama' imala dvojicu navodnih preprodavača kokaina kod kojih je Bujanec u proteklih nekoliko mjeseci dolazio najmanje pet puta.