GUGUĆE POPUT GRLICE

Bryiana Noelle priča jezik ljubavi

22.05.2015 u 14:14

Bionic
Reading

'Imam filipinsko, kinesko, španjolsko i indijansko porijeklo, no pričam samo jedan jezik – jezik ljubavi!', tako sebe predstavlja ova 23-godišnja krasotica

Bryiana mora da taj jezik priča jako tečno, budući da je sa svega 23 godina dospjela na naslovnice i duplerice najprestižnijih časopisa za mušku publiku u Americi i Velikoj Britaniji, uključujući časopise Maxim i Playboy.

Bryiana dolazi iz grada Salinasa, čiji zrak slovi za jedan od najkvalitenijih i najčišćih u SAD-u. Ako uzmemo u obzir da se u tom gradu rodila i Vanessa Hudgens, nije teško zaključiti koji je uzrok neodoljive putenosti ovih američkih celebrityja.

Inače, Bryiana je visoka svega 1.59m, a teži 39 kila. Jede kao ptičica, a ima metabolizam kolibrića. Nedavno je otkrila žitaricu kvinoju, koja joj se na meniju nalazi pet puta tjedno. Osim nje, Bryiana obožava jesti proso, heljdu, mungo grah, arame alge, tempeh i ljubičasti krumpir. Kakvog li istančanog ukusa!

The world is my oyster ???????? photo by one of my favorite @iamiconicbeauty photographers @imagebychristos ????????

A photo posted by Bryiana Noelle (@bryiana_noelle) on

Dear Santa, sharing all this sparkle and happiness will get me on the "nice" list, right? ????❄️ #fbf with @charliecouch

A photo posted by Bryiana Noelle (@bryiana_noelle) on

Turn on the radio and turn off the lights. Keep doing what she likes. ?? ?? @charliecouch

A photo posted by Bryiana Noelle (@bryiana_noelle) on