MISTERIJ NERAZRIJEŠEN

Brittini roditelji napustili Dubrovnik

02.01.2009 u 21:37

Bionic
Reading

Roditelji mlade Australke, čija je smrt i dalje misterij, napuštajući Dubrovnik, još su se jednom oprostili od svoje kćeri

Elke i Dale Lapthorne u Hrvatsku su stigli prije nekoliko dana kako bi još jednom pokušali razriješiti nestanak i smrt svoje dvadesetjednogodišnje kćeri koja je nestala u rujnu prošle godine u Dubrovniku.

U policiji su gotovo šest sati pomno pregledavali snimke nadzornih kamera s zgrada u blizini noćnog kluba Fuego, gdje je Britt zadnji puta viđena živa. Na jednoj snimci, iz daljine, vidjeli su kako je Britt, u društvu devetero prijatelja backpackera, stigla u klub Fuego 40 minuta nakon ponoći kobnog 18. rujna, piše Večernji list.

Nijedna kamera nije zabilježila Britt kako odlazi iz kluba jer kamere nisu radile. 'Molimo sve koji prepoznaju ljude na fotografiji da se jave policiji i kažu što znaju o noći kada je nestala Britt', apelirao je Dale Lapthorne malo prije nego se sa suprugom ukrcao na avion za Australiju. Prije toga na mjestu gdje je pronađeno Brittino tijelo u more su bacili latice cvijeća.