'HRVATSKA ZA 5'

Branimir Bilić se vraća na HTV s novom emisijom

17.08.2016 u 11:34

Bionic
Reading

'Hrvatska za 5' naziv je nove pedesetminutne informativno-dokumentarne emisije Branimira Bilića koja od ove jeseni kreće na HTV-u 1

U njoj će uživo biti predstavljeni najbolji pojedinci, skupine, tvrtke i kreativne ideje iz područja kulture, znanosti, obrazovanja, industrije znanja, kreativnoga poduzetništva, humanitarnoga i volonterskoga rada, ekologije i duhovnosti.

'Emisija će se baviti javnim sadržajima, promicat će pozitivne poruke koje su potrebne hrvatskomu društvu i promovirati ljude koji su nositelji pozitivnih promjena. Pokazat će kako se dobrim djelima, dijalogom, oprostom i pomirenjem može poštovati dostojanstvo svakoga čovjeka', ističe autor emisije Branimir Bilić.

Osim što će se u studiju redovito nalaziti gosti, u svakoj će emisiji biti prikazano nekoliko tematskih reportaža. Emisija će biti interaktivna i omogućit će gledateljima postavljanje pitanja i komentiranje putem telefona, elektroničke pošte i društvenih mreža.

Bivši urednik 'Misli 21. stoljeća' i 'Pulsa Hrvatske', kada su te emisije skinute s programa HTV-a, imao je dvogodišnju pauzu nakon čega se na ekrane vratio u travnju 2014. s autorskom emisijom 'Glas za malog čovjeka'. U međuvremenu je radio Temu dana i novinske stupce punio otvorenim pismima i obračunima s upravom HRT-a.