izgubljeni u prijevodu

Boban o oprostu dugova: Nisam birokratsko administrativni fenomen, samo sam bio neobaviješten

31.10.2018 u 21:30

Bionic
Reading

Nakon što je u medijima objavljena vijest kako Milan bandić oprašta dugove milijunašima, javio se i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban

'Ne znam o čemu je riječ, ali ću ispitati i platiti što treba. Već tri godine sam prijavljen u Švicarskoj tako da se vjerojatno nešto izgubilo u prijevodu. Nisam neki birokratsko administrativni fenomen, ali evo nisam bio obaviješten', komentirao je Boban dug Gradu Zagrebu za Dnevnik Nove TV.

' Moram priznati da je ovo lijepa stvar što grad radi, koji mogu platiti trebaju platiti pa ćemo to riješiti na opće zadovoljstvo. Sigurno je poznato ljudima da živim u Švicarskoj, neće mi biti nikakav problem riješiti ovu stvar', poručio je Boban.

Podsjetimo, Jutarnji list objavio je vijest kako zagrebački gradonačelnik milijunašima pod blokadom i ovrhom oprašta dugove do 10.000 kuna, što je izazvalo zgražanje hrvatske javnosti.

  • +4
Zvonimir Boban Izvor: Pixsell / Autor: Italy Photo Press/PIXSELLItaly Press Photo/PIXSELL

Na listi kojima bi trebali biti oprošteni dugovi, doznaje Jutarnji list, među ostalima, našli su se suprug ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović Burić te trgovac oružjem Zvonko Zubak.