PAO PULSKI DILER

Bježeći se pokušao riješiti paketića heroina i kokaina

12.12.2011 u 15:10

Bionic
Reading

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, pulska policija uhitila je u petak 27-godišnjeg Puljanina

Policija je mladića, već ranije znanog po istom kaznenom djelu, zatekla oko 19.45 sati u Ulici 43. istarske divizije u Šijani. Ugledavši policiju, 27-godišnjak, koji je tom prilikom sa sobom imao devet paketića heroina i kokaina, pokušao se riješiti droge i pobjeći.

'Prilikom postupanja policijskih službenika od sebe je odbacio devet paketića s ukupno 2,6 grama bijele praškaste materije za koju je nakon testiranja utvrđeno da se radi o kokainu te 5,2 grama smeđe praškaste materije za koju je također utvrđeno da je heroin', kazao je Valter Opašić, dodajući da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

27-godišnjak je uhićen te doveden u prostorije pulske Policijske postaje, no kako je malu količinu droge i progutao, pozvana je Hitna medicinska pomoć te je upućen u pulsku Opću bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoći, Puljanin je ponovno vraćen u policiju na daljnju kriminalističku obradu. Nakon dovršene kriminalističke istrage, pušten je da se brani sa slobode, odnosno slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.