Jadranka Kosor

[FOTO] Bivša premijerka bijesna: Nova šefica Zagreba veli da smo svi odgovorni. Tu srama nema!

10.04.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je na Twitteru današnji incident na Trgu bana Jelačića gdje je na muškarca pala konstrukcija sa zgrade

Vršiteljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević na pitanje tko je odgovoran za današnji incident, odgovorila je za RTL da smo odgovorni 'svi mi'.

'Obnova ne ide željenim tempom i ovim putem bih apelirala na sve odgovorne, i na Ministarstvo graditeljstva i Fond za obnovu, na sve javne službe, da pomognu sugrađanima da prikupe dokumentaciju i da po dolasku rješenja u Fond da se što žurnije krene u obnovu. Što žurnije se na ulicama moraju vidjeti skele i dizalice, obnova mora krenuti. Zar se mora dogoditi ljudska žrtva da bismo shvatili da je situacija krajnje ozbiljna', rekla je Pavičić Vukičević.

Kosor se osvrnula na izjavu vršiteljice dužnosti gradonačelnice.

'Grad Zagreb se ruši na građane. Nakon potresa svi ti Fondovi, potrebiti ministri i nadređeni im, ništa nisu pomaknuli. Ljudi plaču. A nova šefica Zagreba ali i partnerica u gradu gore navedenima, veli da smo svi odgovorni. Tu srama nema', napisala je Kosor na Twitteru.

  • +13
U centru Zagreba pao dio zgrade Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lidija Medaković