poruka na facebooku

Beroš odgovorio Grbinu: Moramo sanirati i šest milijardi kuna manje izdvajanja u zdravstvo što nam je ostavio SDP

16.04.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Vili Beroš, ministar zdravstva, odgovorio je na Facebooku šefu SDP-a Peđi Grbinu na optužbe koje je iznio na njegov račun i račun premijera Andreja Plenkovića prema kojima je premijer 'kočničar svih reformi i promjena u Hrvatskoj i glavni razlog zašto ova zemlja ne može krenuti naprijed'

'Peđa Grbin svojim nekorektnim izjavama iznosi neistine. Kada spominjem prijedlog reforme na premijerovom stolu znači da je reforma u pripremi i radu, a ne da je spremljena u ladicu. Ministar Marić i ja smo na Odboru za zdravstvo rekli sve ono što je bitno za ovaj trenutak i budućnost hrvatskog zdravstvenog sustava.

Peđa Grbin svojim nekorektnim izjavama iznosi neistine. Kada spominjem prijedlog reforme na premijerovom stolu znači da...

Objavljuje Vili BerošPetak, 16. travnja 2021.

Previđenim reformama morat ćemo sanirati i breme nasljeđa koje nam je ostavila vlada SDP- a, poput 6 milijardi kuna manje izdvajanja za zdravstvo u 5 godina. Ova Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem i Ministarstvo zdravstva pokazuju da im je zdravlje hrvatskih građana prioritet.

Zato gospodine Grbin, ako Vam je imalo stalo do boljitka Hrvatske i kvalitetnijeg zdravstva, umjesto predizbornih igara i verbalnih eskapada protiv premijera Plenkovića, Vi i SDP dignite sutra ruke u Saboru za reforme koje slijede. Pa da vidimo tko su kočničari!', napisao je Beroš.