ŽESTOKI OBRAČUN

Beljak nastavio s kritikama Sauche: Notorne lažljivce i prodane duše ne namjeravam komentirati

10.11.2017 u 20:28

Bionic
Reading

Nakon jutrošnjeg saborskog sukoba nezavisnog zastupnika Tomislava Sauche sa šefovima SDP-a i HSS-a, Davorom Bernardićem i Krešom Beljakom, na Twitteru je Beljak nastavio s kritikama

Podsjetimo, Saucha je jutros u replici rekao da ga je Beljak nedavno pozvao kako bi mu se pridružio u novoj parlamentarnoj većinu, te da mu je šef HSS-a na njegovo pitanje 'koju većinu, s Bernardićem na čelu?', Beljak rekao da tu novu većinu može voditi i netko drugi a ne Bernardić.

U međuvremenu, na  razgovor s Beljakom o kojem je govorio Saucha za Dnevnik Nove TV osvrnuo se i Davor Bernardić. Na pitanje zašto on nije vodio razgovor sa Sauchom, a ne HSS-ov šef Krešo Beljak, Bernardić je rekao kako ne može komentirati Sauchu. 'Sve je rekao podržavši Vladu na glasanju o povjerenju Zdravku Mariću', poručio je Bernardić.

  • +19
Rasprava o povjerenju Vladi u Hrvatskom saboru Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Na izravno pitanje o tome je li znao za sastanak Beljaka i Sauche, Bernardić odgovara da nije znao za to.

Na to se na Twitteru osvrnuo i Beljak. 'Sastanak? Nije bilo nikakvog sastanka, a notorne lažljivce i prodane duše ne namjeravam komentirati niti demantirati. Takvi svojim ponašanjem i političkom prostitucijom govore dovoljno sami o sebe', napisao je Beljak o Sauchi.