OBRAČUN NA MREŽI

Beljak na Twitteru Mrsiću poručio da mu manjka političke hrabrosti jednog ljevičara

11.03.2018 u 21:53

Bionic
Reading

Krešo Beljak, šef HSS-a, komentirao je na Twitteru izjave Miranda Mrsića o Vatikanskim ugovorima izrečenima u emisiji 'Nedjeljom u 2' na HRT-u, ali i tome da HSS nije bio lojalan partner SDP-u

'Vatikanski ugovori su ugovori između 2 države. Smatram da tu treba napraviti određenu transparentnost. Sredstva koja se izdvajaju izproračuna moraju biti transparentna', kazao je Mrsić gostujući na HRT-u.

'Ovakvi stavovi pokazatelj su jalovog političkog oportunizma i nedostatka političke hrabrosti jednog 'ljevičara'. Vatikanske ugovore, teške milijarde kuna, treba dati poreznim obveznicima na referendum a ne uzimati ih zdravo za gotovo", napisao je Beljak na Twitteru.

Mrsić se u emisiji dotaknuo i HSS-a za kojeg nije siguran da je lojalan partner.  

'HSS je bio stranka koja je pristupila nama u prošlim izborima. Mislim da s obzirom na promjene u toj stranci nisam siguran bi li bili lojalan partner', rekao je Mrsić. 

Ni ova njegova izjava nije prošla bez reakcije Beljaka koji je jasno poručio kako HSS nije privjesak SDP-a te kako će, ako SDP ne želi s njima, sami krenuti u rušenje Vlade. 

'Gospodine Mrsić i ostali drugovi koji slično razmišljaju u SDP-u - okanite se mene i HSS-a i bavite se svojim problemima. Nismo htjeli biti privjesak HDZ-u, nećemo ni vama. Samo partneri.

  • +23
Krešo Beljak Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Ako vama nije cilj srušiti ovu nesposobnu Vladu, onda ćemo pokušati sami', napisao je šef HSS-a.