DINAMO DIŽE OPTIMIZAM

Bašić: U proljeće napadamo Hajduk i drugo mjesto

20.01.2012 u 17:29

Bionic
Reading

'Radnici' iz Splita postali su pobjednici Memorijalnog turnira Andrije Ankovića u Gabeli, nakon što su u finalu bili spretniji od Dinama sa 4:2 u izvođenju jedanaesteraca

Dinamo je predao krunu Splitu, a nakon dvoboja po teškom terenu razumljivo je bilo i malo razočaranje kod trenera 'modrih' Ante Čačića.

'Cilj je bio osvojiti naslov, i to nismo uspjeli. Ali imali smo dominaciju tijekom 90 minuta, koju nismo uspjeli pretvoriti u pogodak. Čestitam Splitu, a našu intenciju za napadački nogomet zaustavio je loš teren koji je odnio mirnoću u pas-igri. Penali su bili lutrija, a mi nismo bili dovoljno mirni', rekao je Čačić te je podvukao crtu nakon tri pripremne utakmice.

'Stvorili smo puno prilika, trebali smo zabiti više golova, ali uvjeti u kojima smo igrali nisu nam nudili mogućnost kombinatorne igre. Vjerujem da će već u Portugalu realizacija otići u smjeru potrebne razine', uvjeren je Dinamov trener.

'Postavili smo se organizirano, što je jedino moguće protiv Dinama i zadovoljan sam učinkom svojih momka. Pokazali smo koliko vrijedimo i na proljeće ćemo tražiti put prema drugim mjestu u prvenstvu', najavio je Splitov strateg Tonći Bašić borbu s Hajdukom, koji mu trenutno bježi pet bodova.