OBJAVA NA FACEBOOKU

Banožić u džemperu pozirao s kobasicama, poručio Milanoviću: Vratio sam se u svoj šor, ne dam se impresionirati glumatanjem zagrebačkog fakina

11.12.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović još jednom napao ministra obrane Marija Banožića, poručivši mu da se 'mora vratiti doma u kuruzu', ministar mu je odgovorio iz rodnih Vinkovaca

'On je pao s kruške, on mora otići. Banožić je pao sa zrele kruške. Došao je u Zagreb, maznuo si je s stan, odvojeni život, ima i jedno i drugi, ima sve. Leti Pilatusima, ide svaki dan doma u kockastom Mercedesu valjda pucati po veprovima i to je to. Svjestan je da kad ovo završi, da se mora vratiti doma, u kuruzu. Ovaj je pao s kruške, ali s bocom rakije, doslovno', rekao je jučer Zoran Milanović u još jednoj polusatnoj izjavi za medije, ovoga puta iz posjeta Zrakoplovno-tehničkom zavodu u Velikoj Gorici.

Banožić mu je uzvratio fotografijom sebe kako promatra kobasice, za pretpostaviti je proizvedene u obiteljskom ritualu svinjokolje uobičajenom za Slavoniju potkraj godine.

Uz fotografiju je napisao: 'Gospodin koji ovih dana "ratuje" sa svima, u zemlji i u inozemstvu, poručio mi je da se vratim u svoj šor. Evo vratio sam se, ali na njegovu veliku žalost ne za stalno. Mi iz "provincije" ne stidimo se svoga porijekla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem "fakina sa zagrebačkih ulica"'.

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl