bizarna ideja

Trumpu poklon nosi žena koja traži ispriku zbog bombardiranja Srbije

24.01.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Udruga studenta Republike Srpske poslala je novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu nesvakidašnje darove; čuturicu s motivom Banja Luke, ručno izrađenu kutiju za nakit te zajedničku fotografiju čelnika studentske udruge s predsjednikom RS Miloradom Dodikom. Trumpu će darove dodijeliti bivša monahinja Angelina Lazar koja je prije dvadeset godina javno optužila vladiku kanadskog Georgija za nedolično ponašanje, vukavši ga pritom za bradu

Kako piše Balkan Insight, studenti iz Republike Srpske odlučili su poslati darove američkom predsjedniku ponukani idejom Marinka Umičevića koji je kao vlasnik banjalučke tvornice cipela Bema Melaniji Trump poslao posebno izrađeni par cipela. Umičević se, pak, trebao naći na popisu gostiju predsjedničke inauguracije, no za odlazak u Sjedinjene Države nije uspio ishoditi valjanu vizu.       

Jedan od čelnika studentskog udruženja Zoran Grahovac otkrio je za Balkan Insight kako će Trumpu darove uručiti bivša monahinja Angelina Lazar koja je poznata po tome što je prije dvadeset godina javno optužila Georgija, vladiku kanadskog Srpske pravoslavne crkve za nemoral pa je uskoro razriješen dužnosti.

Angelina Lazar, koja je nazočila jednom od inauguracijskih balova, trenutno živi u Londonu i Dubaiju te se predstavlja kao lobistica za 'srpsku stvar'.

Bivša monahinja nedavno je najavila kako će iskoristiti svoje veze te će uputiti poziv Trumpu da se ispriča Srbiji za bombardiranja krajem 90-ih godina prošlog stoljeća te da plati spomenik na planini Ozren u znak sjećanja na četnike koji su spašavali američke pilote u Drugom svjetskom ratu.